Le Verger gîtes en chambres in de Vogezen

Chambres d’hôtes


We beschikken over drie ruime gastenkamers, of zoals de Fransen zeggen …. Chambres d’hôtes, die in hetzelfde gebouw gehuisvest zijn. De kamers hebben de namen gekregen van de ruimtes waar ze vroeger voor gebruikt werden; Le Garage, L’Atelier en Le Cellier.
We raden u aan bij een verblijf van drie nachten of meer voor één van onze gîtes (vakantiehuizen) te kiezen.

In de hal voor de gastenkamers bevindt zich een zitje met een pantry waar u zelf koffie en thee kunt zetten en er is een koelkast waar de drankjes koud staan. De hal geeft toegang tot het overdekte terras en de grote achtertuin met nog een terras met uitzicht op de vijvers.
Het uitgebreide ontbijt wordt in de eetkamer op de eerste etage geserveerd, daar bevindt zich ook een lounge-bibliotheekhoek waar u heerlijk onderuit kunt zitten, een boek kunt lenen en de kachel snort op de koude avonden.

Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. Als u een lunchpakket wenst kunnen we deze voor u verzorgen, graag 24 vooraf opgeven.

Op de gastenkamers en in de rest van het gebouw mag niet gerookt worden, huisdieren zijn in overleg welkom maar Chambre Le Garage houden we sowieso “huisdiervrij”.
Er is gratis Wifi.

Chambre Le Garage2016lgklein Chambre L’Atelier2016laklein Chambre Le Cellier2016lckklein