Le Verger gîtes en chambres in de Vogezen

De chambres van Le Verger


Behalve gîtes verhuren we ook gastenkamers, de zgn. chambres d’hôtes.
We beschikken over drie ruime kamers, die ook in hetzelfde gebouw gehuisvest zijn. De kamers hebben de namen gekregen van de ruimtes waar ze vroeger voor gebruikt werden; Le Garage, L’Atelier en Le Cellier.
We raden u aan bij een verblijf van drie nachten of meer voor één van onze gîtes te kiezen.

In de hal voor de kamers bevindt zich een zitje met een pantry waar u zelf koffie en thee kunt zetten en er is een koelkast waar de drankjes koud staan. De hal geeft toegang tot het overdekte terras en de grote achtertuin met nog een terras met uitzicht op de vijvers.
Het ontbijt wordt in de eetkamer op de eerste etage geserveerd, daar bevindt zich ook een lounge-bibliotheekhoek met kachel voor de koude avonden.

Half- en volpension

Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. Als u een lunchpakket en/of diner wenst kunnen we deze voor u verzorgen, graag 24 uur vooraf opgeven. Voor onze gasten in de gîtes en kamers zonder arrangement koken wij op aanvraag voor minimaal 4 personen
Met uw (di)eetwensen, vegetarisch etc. houden we uiteraard rekening.
Op de pagina ‘Aan tafel’ kunt u meer lezen over de keuken van Le Verger.

Op de kamers en in de rest van het gebouw mag niet gerookt worden, huisdieren zijn in overleg welkom maar Chambre Le Garage houden we sowieso “huisdiervrij”.
Er is gratis Wifi.

Chambre Le Garage2016lgklein Chambre L’Atelier2016laklein Chambre Le Cellier2016lckklein